nieuws

Meer hypotheekaanvragen in juni

Financiële planning

In juni is het aantal hypotheekaanvragen verder gestegen ten opzichte van de maanden ervoor, meldt het Hypotheken Data Netwerk (HDN). Via dat netwerk wordt circa 60% van alle hypotheekoffertes in ons land aangevraagd. Over het eerste halfjaar is het aantal aanvragen echter lager dan in de eerste zes maanden van 2012.

Meer hypotheekaanvragen in juni

“In 2013 neemt het aantal aanvragen per maand gestaag toe, van circa 8.000 aanvragen in januari tot een kleine 15.000 in juni”, aldus HDN. In de eerste helft van dit jaar zijn er ruim 65.000 aanvragen verzonden. Vergeleken met dezelfde periode in 2012 is dat 14% minder; toen telde HDN nog 76.000 aanvragen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.