nieuws

Independer kroont A&H Finance tot beste kantoor

Financiële planning

Volgens Achmea-dochter en vergelijkingssite Independer is A&H Finance uit Amsterdam het beste hypotheekadvieskantoor van 2013. Het bedrijf behaalde tussen juni 2012 en juni 2013 de beste score op basis van de prijs-kwaliteitverhouding.

Independer kroont A&H Finance tot beste kantoor

Independer selecteert in 25 regio’s de kantoren die de beste klantbeoordelingen hebben ontvangen. Voorwaarde was dat er minimaal 13 beoordelingen waren gegeven: 8 reviews en 5 Kwaliteitschecks. “De Kwaliteitscheck is een objectieve meting van het adviesproces op basis van een vragenlijst van de AFM.” Er zijn op de Independer-site ruim 51.000 beoordelingen gegeven.
“De winnaars zijn kantoren die in de regio bovenaan staan in het zoekresultaat. Kantoren worden daarin gerangschikt op basis van prijs-kwaliteitverhouding. Deze is gebaseerd op de totaalscore, de prijs en het aantal beoordelingen”, aldus Independer. A&H scoort gemiddeld een 9,5 en rekent voor een hypotheekadvies in de meeste gevallen € 1.500.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.