nieuws

Quion neemt servicing DSB-portefeuille over

Financiële planning

Hoewel DSB sinds oktober 2009 failliet is, draaide de administratie van circa 100.000 lopende hypotheken en consumptieve kredieten op het hoofdkantoor in Wognum gewoon door. De servicing van de portefeuilles met een gezamenlijke omvang van € 4,9 miljard is nu overgedragen naar Quion.

Quion neemt servicing DSB-portefeuille over

Quion heeft vanaf 18 juni 2013 de verantwoordelijkheid voor de servicing (administratie en klantcontact) van zowel hypotheken als consumptieve kredieten van DSB Bank in faillissement. Ook zijn 34 medewerkers van de afdeling Bijzonder Beheer van DSB meegegaan naar Quion.  
DSB Bank in faillissement blijft zelf verantwoordelijk en aanspreekpunt voor de afwikkeling van het faillissement en de afhandeling van de Compensatieregeling in het kader van de zorgplicht. Joop Poelwijk, boedeldirecteur: “Voor de manier waarop onze klanten worden geholpen, verandert er niets. Als klanten contact willen opnemen, verwijzen we naar de nieuwe contactgegevens.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.