nieuws

Woonfonds Doet

Financiële planning

In het kader van het veertig jarig jubileum steken medewerkers van Woonfonds zich de komende tijd in rode overalls. Samen met professionals gaan zij klanten helpen met klusjes. Dat kan uiteenlopen van achterstallig onderhoud, het energiezuiniger maken van het huis of een mini-metamorfose om een huis verkoop klaar te maken.

Woonfonds Doet

Adviseurs konden hiervoor tot  1 mei klanten aandragen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De actie ‘Woonfonds Doet‘  is namelijk gericht op klanten die buiten hun schuld in de geldproblemen zijn gekomen en moeite hebben met het betalen van hun hypotheek.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.