nieuws

Hypotheekshop geeft kussens weg

Financiële planning

De Hypotheekshop geeft klanten die vrijblijvend hun financiële situatie bij de keten laten doorlichten, tot 1 juli een ‘Slaap Lekker’-kussen cadeau onder het mom ‘bij ons hoef je niet wakker te liggen van je hypotheek’.

Hypotheekshop geeft kussens weg

“De Hypotheekshop zoekt graag voor je uit of je huidige hypotheek nog in orde is. Daarbij kunnen we je bovendien de zekerheid bieden dat je je hypotheek kunt blijven betalen, ook als het onverwacht tegenzit”, belooft de keten aan bezoekers van de website. Aan de actie is een online spelletje gekoppeld.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.