nieuws

Dela verlaagt tarief LeefdoorPlan

Financiële planning

Dela heeft de tarieven voor de overlijdensrisicoverzekering, het LeefdoorPlan, verlaagd. Afhankelijk van de looptijd en duur pakt de premie voor lineair en annuïtair dalende kapitalen maximaal 25% lager uit.

Dela verlaagt tarief LeefdoorPlan

De uitvaartverzekeraar zegt door deze tariefsverlaging “concurrerend én onderscheidend” te blijven. “Het is immers de enige overlijdensrisicoverzekering  waar dienstverlening aan gekoppeld is in de vorm van nabestaandenzorg.” De premies voor gelijkblijvende kapitalen zijn niet gewijzigd
Aanvragen die voor 2 mei zijn ingediend, worden berekend tegen het oude tarief, tenzij de tussenpersoon de verzekering opnieuw aanvraagt via Delanet.nl. Verder heeft Dela het maximaal verzekerd kapitaal van het LeefdoorPlan verhoogd tot € 1.000.000.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.