nieuws

Daalhuizen is Hypotheekshopper van het jaar

Financiële planning

Henk Daalhuizen is op de algemene vergadering van aandeelhouders van De Hypotheekshop uitgeroepen tot ‘Hypotheekshopper van 2013’. Hij kreeg die titel vanwege zijn klantgerichte werkwijze en zijn vernieuwende manier van ondernemen, aldus de keten.

Daalhuizen is Hypotheekshopper van het jaar

Daalhuizen runt Hypotheekshops in Goes, Middelburg en Zierikzee. Met de prijs wil de organisatie de ontwikkeling van het vak van hypotheekadviseur stimuleren. “Winnaars hebben een voortrekkersrol vervuld bij de verdere professionalisering van het adviesvak en zijn daarbij aantoonbaar succesvol geweest. Beoordelingscriteria zijn onder meer ondernemerschap, verbetering van de formule en opleiding van personeel.”
Volgens algemeen directeur Ron Bavelaar is Daalhuizen een ondernemer met passie die oprecht interesse heeft in zijn klanten. “Een allround adviseur en een netwerker die via samenwerking succes boekt. Henk denkt niet alleen na over zaken die anders en beter kunnen, maar hij aarzelt ook niet om veranderingen daadwerkelijk toe te passen. Innovatie met als doel het klantbelang nog meer voorop te stellen.” Bavelaar roemt verder zijn vernieuwingsdrang: “Zo vervult Henk bijvoorbeeld een voortrekkersrol op het gebied  van nieuwe media. De zaken die hij hiervoor in de praktijk ontwikkelt en toepast, stelt hij ook weer ter beschikking aan onze formule, zodat al onze franchisenemers hier gebruik van kunnen maken.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.