nieuws

BLG Wonen stapt ook in woonverzekeringen

Financiële planning

BLG Wonen neemt vijf nieuwe provisieloze woonverzekeringen in haar assortiment op. Met de introductie van een woonhuisverzekering, inboedelverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, ongevallenverzekering en de rechtsbijstandverzekering stelt BLG Wonen een “totaal woonadvies” aan te kunnen bieden met hypotheken, spaarrekeningen en verzekeringen. Adviseurs kunnen daarnaast gratis serviceabonnementen inregelen.

BLG Wonen stapt ook in woonverzekeringen

Rein Wispelweij, directeur BLG Wonen: “De woonverzekeringen waren de missing link in het totale woonadvies van BLG Wonen. Niet alleen de keuze voor een hypotheek heeft effect op het woongenot van klanten. Ook sparen en zichzelf kunnen verzekeren tegen risico’s maakt dat klanten kunnen blijven genieten van zijn of haar woning.”
Via een gratis portaal dat samen met BSB Volmachten is opgezet kunnen adviseurs serviceabonnementen aanbieden. De abonnementen kan de  adviseur tegen eigen tarieven en in de eigen “look and feel” aanbieden en geven hem volgens BLG Wonen meer  contactmomenten met zijn klant.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.