nieuws

Welke wil Hypotheekshop overnemen

Financiële planning

Welke Beheer werkt aan een plan om franchiseketen De Hypotheekshop over te nemen. Komende maand zal aan de vergadering van certificaathouders van de keten het voorstel worden gedaan dat Welke 100% van de aandelen koopt van De Hypotheekshop Centrale Organisatie.

Welke wil Hypotheekshop overnemen

“Om de advieskosten ook in de toekomst voor de klant betaalbaar te houden, is schaalvergroting noodzakelijk. Wanneer de kosten van investeringen in kwaliteit, ICT en marketing door een groter aantal franchisenemers worden gedragen, kan de benodigde afdracht aan de formule belangrijk verlaagd worden”, zo motiveert de keten de voorgenomen overname.
Welke is zelf onlangs onderdeel geworden van de CMIS Group, die in ons land onder meer actief is met hypotheekservicebedrijf Adaxio. Welke is al eigenaar van franchiseformule Huis & Hypotheek, die 60 vestigingen telt. Bij De Hypotheekshop zijn 155 kantoren aangesloten.
“Eerst nadat de bijeenkomst met de certificaathouders heeft plaatsgevonden kan worden bepaald of volgende stappen kunnen worden gezet om te komen tot een definitieve vorm van samenwerking.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.