nieuws

Florius verlaagt ORV-tarieven

Financiële planning

Florius verlaagt vanaf morgen de premie van haar overlijdensrisicoverzekering (ORV). Nieuw gesloten ORV-polissen gaan goedkoper uitpakken voor de belangrijkste doelgroep van Florius: niet-rokers tussen 25 en 40 jaar. De premiedaling bedraagt maximaal 15% en is afhankelijk van leeftijd en verzekerd bedrag.

Florius verlaagt ORV-tarieven

De hypotheekverstrekker verlaagt de meeste premies voor ORV’s op één of twee levens binnen de doelgroep, ongeacht of deze annuïtair dalend of gelijkblijvend worden afgesloten.
Met deze prijsverlaging stelt Florius tegemoet te komen aan de vraag vanuit de markt. “Na de invoering van de sekseneutrale tarieven en het provisieverbod is de ORV-markt de afgelopen maanden behoorlijk veranderd”, aldus directeur Joost Hembrecht. “Met een nieuwe verlaging van de ORV-premie biedt Florius een kwalitatief goed product tegen een scherpe prijs.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.