nieuws

DAK komt met eigen risicopolis

Financiële planning

Intermediaircollectief DAK heeft het productassortiment uitgebreid met een overlijdensrisicoverzekering. De polis is ondergebracht bij TAF en heeft dezelfde voorwaarden als de TAF Personal Overlijdensrisicoverzekering.

DAK komt met eigen risicopolis

DAK biedt in volmacht al de ‘Alles onder 1 DAK’-schadepolis en heeft voor de leden vergelijkingsmodules voor zorg-, uitvaart-, overlijdensrisico- en lijfrenteverzekeringen. DAK en TAF hebben al enige tijd een samenwerking onder de naam TAF Hypotheekdiensten: een loket waar het intermediair terechtkan voor hypotheekverwerking (DAK), taxatie (NTS) en verzekeringsproducten (TAF). “Hierdoor zijn de dossierkosten tot een minimum beperkt.”
 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.