nieuws

NN start geldterugactie met risicopolis

Financiële planning

Klanten die voor 4 mei een overlijdensrisicoverzekering aanvragen bij Nationale-Nederlanden, krijgen eenmalig € 75 teruggestort op hun rekening. De maatschappij herhaalt daarmee de ‘Cashbackactie’ van afgelopen najaar.

NN start geldterugactie met risicopolis

Het bedrag wordt per verzekeringnemer maximaal eenmaal terugbetaald, 12 weken na aanvang van de verzekering. De polis kan direct op de website van NN worden gesloten, tenzij de risicoverzekering bedoeld is om de lasten van een hypotheek of krediet te verzekeren. In dat geval moet de aanvrager altijd telefonisch contact opnemen met de verzekeringsadviseur of NN.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.