nieuws

Huis & Hypotheek sponsort nieuw klusprogramma

Financiële planning

Huis & Hypotheek sponsort vanaf 7 april Kijk op Wonen, een nieuw klus- en woonprogramma van RTL4. Het programma volgt een aantal hobbyklussers die hun huis gaan verbouwen onder leiding van professioneel klusser Duncan.

Huis & Hypotheek sponsort nieuw klusprogramma

Een adviseur van Huis & Hypotheek zal in de uitzendingen worden ingeschakeld voor financieel advies. Het programma wordt elke zondag gedurende twee maanden uitgezonden. “Onze sponsordeelname aan Kijk op Wonen geeft ons een platform om het merk Huis & Hypotheek neer te zetten als de adviesketen waar klanten met al hun financiële vragen terecht kunnen”, zegt directeur Cor Zwaan. Speciale aandacht zal er worden gegeven aan het Huis & Hypotheek Servicepakket.
 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.