nieuws

Financiële Makelaar gaat ‘zwevende’ klanten aanbieders bedienen

Financiële planning

Serviceprovider De Financiële Makelaar biedt de aangesloten kantoren een nieuw leadprogramma, getiteld De Financieel Onderhoudsadviseur. Daarmee kunnen zij hun klantenbestand uitbreiden met bestaande klanten van aanbieders die nu geen contact hebben met een adviseur.

Financiële Makelaar gaat ‘zwevende’ klanten aanbieders bedienen

De serviceproviders zegt met “een groeiend aantal aanbieders”, waaronder Aegon, afspraken te hebben gemaakt voor de opvolging van klantvragen over bestaande en nieuwe producten en voor het sluiten van nieuwe producten. “Deze leads komen voort uit zogenaamde zwevende portefeuilles, of komen uit klantcontacten via de website of telefonisch contact met de aanbieder.”
Volgens directeur Peter Komen krijgen aanbieders die klanten doorverwijzen garanties over de kwaliteit van het advies, de prijs en het respecteren van de positie van de aanbieder. “Een Financieel Onderhoudsadviseur werkt om die reden binnen een vast omlijnd concept, met een maximaal vergoedingentarief.”
Aangesloten kantoren die deelnemen aan het concept bieden een gratis inventarisatie-uur, een maximaal uurtarief van € 85 en geven van een verplichte terugkoppeling over de lead. Van het uurtarief gaat 15% naar De Financiële Makelaar, waarbij inmiddels 745 kantoren zijn aangesloten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.