nieuws

Monuta maakt korte film over provisieverbod

Financiële planning

Wat betekent het provisieverbod voor de consument? In een korte film legt Monuta de consument uit waarom hij de advieskosten voor complexe verzekeringsproducten en uitvaartverzekeringen rechtstreeks aan de adviseur moet betalen.

“Een aantal intermediairs gaf aan dat ze het lastig vinden hun klanten uit te leggen hoe het zit met de advieskosten. Wij hebben toen deze korte film ontwikkeld om het intermediair te ondersteunen. Iedere intermediair kan de film op haar eigen website plaatsen”, aldus Ruud van der Wal, manager intermediaire distributie Monuta. De film noemt daarnaast de voordelen waarom het verstandig is een financieel adviseur in te schakelen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.