nieuws

Ecurion koopt Your Financials

Financiële planning

Franchiseformule Ecurion heeft Your Financials overgenomen, een keten van financieel planners met zes vestigingen in ons land. “Met deze overname bieden wij onze aangesloten kantoren nu ook een merk en faciliteiten voor de bovenkant van de particuliere markt”, aldus Ecurion.

Ecurion koopt Your Financials

Ecurion richt zich op het financieel adviseren van ondernemers in privé en is een zusterorganisatie van Credion, dat zich bezighoudt met advies over financieringen voor het mkb. “De overname van Your Financials biedt ons de gelegenheid om een full-servicepakket aan te bieden aan financiële advieskantoren met een gemengde portefeuille, iets wat onze groei qua vestigingen en adviseurs versnelt”, zegt Ecurion-directeur Jacob Nammensma. De combinatie telt nu elf vestigingen. Your Financials-oprichters Marc Steentjes en Edwin Pijpers blijven actief in het management.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.