nieuws

De Financiële Makelaar beschikbaar in Findesk

Financiële planning

Gebruikers van adviesplatform Findesk krijgen toegang tot alle aanbieders die samenwerken met serviceprovider De Financiële Makelaar. Findesk wil dat adviseurs op het platform gemakkelijk producten kunnen bekijken en vergelijken.

De Financiële Makelaar beschikbaar in Findesk

Ruim 2600 adviseurs maken gebruik van de hypotheekadviessoftware van Findesk. “De volgende stap is dat adviseurs eenvoudig producten kunnen bekijken en vergelijken”, aldus Dennes Roes. “Dankzij de samenwerking met De Financiële Makelaar krijgen adviseurs per direct toegang tot alle aanbieders.” De serviceprovider is met ruim 700 aangesloten intermediairs één van de grootste van Nederland.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.