nieuws

Annuïteitenhypotheek Argenta wint publieksprijs Financiële Telegraaf

Financiële planning

De Spectrum Annuïteit Extra Hypotheek van Argenta heeft de publieksprijs gewonnen van De Financiële Telegraaf ‘Financieel Product van het Jaar’. De hypotheek is exclusief verkrijgbaar bij De Hypotheker.

Annuïteitenhypotheek Argenta wint publieksprijs Financiële Telegraaf

De Hypotheker en Argenta lanceerden de Spectrum Annuïteit Extra Hypotheek vorig jaar en wilden inspelen op de trend dat steeds meer mensen sneller van hun hypotheekschuld af willen. Het product kent een leningdeel kosten koper waarmee de klant deze kosten sneller kan aflossen. Over dit deel van de lening hoeft hij geen rente te betalen. Paul van der Meijs, directeur van De Hypotheker: “Met deze hypotheek is het mogelijk om de meegefinancierde kosten koper in 5 jaar af te lossen. Met als resultaat lagere rentelasten over de gehele looptijd.”
De titel DFT Financieel Product van het Jaar wordt elk jaar toegekend aan financiële producten die het belang van de consument dienen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.