nieuws

Energie en telecom in software Adviesbox

Financiële planning

Een groeiend aantal adviseurs neemt besparingen op energie- en telecomkosten mee in het advies, zegt Adviesbox . Gebruikers van de adviessoftware krijgen daarom de beschikking over de applicatie Besparingsplanner.

Energie en telecom in software Adviesbox

Adviesbox, een product van Intersoftware, wil hiermee aansluiten op wat ze noemt de huidige trend in de hypotheekbranche om ook woongerelateerde producten en diensten aan te bieden. “Onder de gebruikers van Adviesbox neemt een groeiend aantal adviseurs onder andere besparingen op de energie- en telecomkosten mee in het advies. Door deze toevoeging kan dit nu volledig geïntegreerd in het advies worden meegenomen. Het vergelijken en aanvragen van energie- en telecomcontracten wordt verzorgd door aangesloten partijen. De applicatie van Besparingsplanner is met dit doel ingebouwd in Adviesbox. Een bij Besparingsplanner aangesloten adviseur kan hiermee binnen Adviesbox een volledige bespaarscan uitvoeren en bijbehorend rapport maken.”
Eerder kwamen Huis & Hypotheek en De Hypotheker al met tools voor het intermediair die gericht zijn op bespaaradvies voor woongerelateerde producten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.