nieuws

Titelverdedigster opnieuw in finale FFP-verkiezing

Financiële planning

Greet Vernooij, vorig jaar winnares van de titel ‘Financieel planner van het jaar’, is opnieuw doorgedrongen tot de finale van deze verkiezing, die door de Federatie Financieel Planners (FFP) wordt georganiseerd.

Titelverdedigster opnieuw in finale FFP-verkiezing

De titel is deze keer veranderd in ‘FFP-planner van het jaar 2013′. Gecertificeerde financieel planners kunnen meedingen via een voorronde met kennisvragen en moeten daarna een casus uitwerken. Behalve Vernooij, mede-eigenaar van Smit Vernooij c.s. Financieel Planners en Mediators, zijn twee Rabobank-medewerkers genomineerd: Monique Bergerhof (Rabobank Horst-Venraij) en Robin Klokgieters (Rabobank Noord Twente Private Banking). De finale vindt plaats op het FFP-congres, dat op 10 oktober wordt gehouden in Nieuwegein. De winnaar ontvangt een oorkonde en een persoonlijke vaardigheids-/ondernemerstraining van een topcoach.
Voor het FFP-congres hebben zich inmiddels 700 bezoekers aangemeld.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.