nieuws

Aegon: boetevrij aflossen tot WOZ-waarde

Financiële planning

Als 14e geldgever heeft Aegon de regels voor het boetevrij aflossen van de hypotheek versoepeld. Met ingang van 1 november is het mogelijk om zonder boete de lening af te lossen tot aan de actuele WOZ-waarde, zodat de hypotheek niet meer ‘onder water’ staat.

Aegon: boetevrij aflossen tot WOZ-waarde

Voor de aflossing mag zowel een schenking als spaargeld worden gebruikt. De regeling loopt tot 1 januari 2015. "De bestaande regeling om maximaal 10% op de totale hypotheeksom boetevrij per jaar af te lossen blijft overigens gewoon gelden als de hypotheek niet  ‘onder water’ staat", aldus Aegon.
Boetevrij aflossen tot de WOZ-waarde is nu mogelijk bij ABN Amro, Argenta, ASR (Woninghypotheek), ING, MoneYou, Nationale-Nederlanden en Welke-label Woonlife. Bij ASR (Wel Thuis), BLG Wonen, Obvion, Rabobank, Reaal en SNS kan tot maximaal € 100.000 worden afgelost.
Florius had al de mogelijkheid om zonder boete onbeperkt extra af te lossen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.