nieuws

Yarden test geschiktheid voor branche op nieuwe site

Financiële planning

Yarden wil geïnteresseerden via een zogeheten mensvaardigheidstest helpen om te bepalen of ze geschikt zijn voor het werk in de uitvaartbranche. De uitvaartverzorger- en verzekeraar heeft de test geïntroduceerd op haar nieuwe website www.werkenbijyarden.nl.

Yarden test geschiktheid voor branche op nieuwe site

Volgens Yarden realiseren werkzoekenden zich lang niet altijd wat het werk precies inhoudt. Op de site krijgen geïnteresseerden informatie over alle facetten van het werk in de uitvaartbranche. In de mensvaardigheidstest kunnen ze aan de hand van fictieve situaties bepalen of zij, in de optiek van Yarden, een passend verzekeringsadvies zouden kunnen geven of een uitvaart zouden kunnen leiden.
 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.