nieuws

Erasmus haalt spaarhypotheek van stal

Financiële planning

Erasmus Leven heeft de SpaarPlus Hypotheekverzekering weer in het assortiment opgenomen. “Ondanks de maatregelen van de overheid zien wij in deze hypotheekvorm zeker markt voor de adviseur, zowel op korte als langere termijn.”

Erasmus haalt spaarhypotheek van stal

De spaarhypotheekpolis is alleen te sluiten via De Hypotheker als onderdeel van de SKP Delta Lloyd SpaarPlus Hypotheek. Erasmus sprint daarmee onder meer in op de mogelijkheid om nog tot 1 april zonder fiscale consequenties een bestaande aflossingsvrije hypotheek (deels) om te zetten in een spaarhypotheek.
De SpaarPlus Hypotheek kent volgens de Delta Lloyd-dochter een lagere premie dan reguliere spaarhypotheken omdat voor de gehele looptijd een hoger rendement wordt vergoed dan de verschuldigde hypotheekrente.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.