nieuws

HelpenKiezen wint Independer-award

Financiële planning

Het hypotheekadvieskantoor ‘HelpenKiezen’ mag zich een jaar lang het Beste Hypotheekkantoor 2012 noemen. De award is een initiatief van Independer.nl. Om aan de verkiezingen deel te nemen, moesten advieskantoren minimaal acht reviews van klanten en vijf kwaliteitschecks hebben ontvangen. Van alle 24 regio’s kwam HelpenKiezen als beste naar voren.

HelpenKiezen wint Independer-award

De awardwinnaars zijn kantoren die in de regio bovenaan in het zoekresultaat staan. Kantoren worden in het zoekresultaat gerangschikt op basis van prijs-kwaliteitverhouding. De awards hebben betrekking op beoordelingen die zijn gedaan tussen 1 augustus 2011 en 19 augustus 2012.
Elk van de 24 regio's heeft een regiowinnaar. Zo heeft de Hypotheekshop drie awards in de wacht gesleept: Arnhem, Utrecht en Oud-Beijerland. De landelijke waardering voor de Hypotheekshop is een 8,2.
De kantoren waarvan ongeveer zes weken van te voren bleek dat zij in aanmerking kwamen voor het winnen van een award, hebben een verklaring 'niet partijdige beïnvloeding' moeten tekenen. "De kantoren verklaren daarmee dat zij bijvoorbeeld niet hun familie en vrienden hebben ingeschakeld voor het schrijven van de reviews en dergelijke. Die verklaringen checken we uiteraard", aldus Joop Cohen, manager Hypotheken, Sparen & Lenen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.