nieuws

Argenta en Adfiz voeren ‘constructief overleg’

Financiële planning

Adfiz en Argenta hebben gisteren in het Adfiz-huis een ‘constructief vervolggesprek’ gevoerd, nadat eerder deze week al telefonisch overleg had plaatsgevonden. Adfiz en Argenta zeggen in een persbericht in goed overleg te willen komen tot overeenstemming over de materiële en de principiële aspecten van de opzeggingen door de Belgische partij.

Argenta en Adfiz voeren ‘constructief overleg’

Argenta zegde vorige week de overeenkomsten met het spaar-intermediair op per 2 juli jl. Dit betekent dat deze overeenkomsten na het aflopen van de door Argenta gecommuniceerde opzegtermijn van drie maanden, op 2 oktober van dit jaar zouden eindigen. "Het overleg tussen Argenta en Adfiz zou echter van invloed kunnen zijn op het al dan niet volledig eindigen van de samenwerkingsovereenkomsten per 2 oktober aanstaande", aldus Adfiz. 
Adfiz en Argenta hebben donderdag, in aanwezigheid van juridische adviseurs, een aantal concrete uitgangspunten geformuleerd met betrekking tot de principiële als ook de materiële aspecten. Deze voorstellen worden nu door beide partijen nader bestudeerd en intern afgestemd. Een vervolgafspraak is begin augustus gepland. Argenta en Adfiz zetten er op in dan tot een voor alle partijen bevredigende uitkomst te komen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.