nieuws

Erasmus vernieuwt Garantie Plan

Financiële planning

Erasmus Leven heeft het Garantie Plan vernieuwd. “Wij zien dit nieuwe Garantie Plan als goed alternatief naast banksparen”, zegt de Delta Lloyd-dochter. Aanpassingen zijn onder meer een uitbreiding van de risicoverzekering en een nieuwe kostenstructuur.

Erasmus vernieuwt Garantie Plan

Behalve een gemengde risicodekking met een vast uit te keren bedrag kan er nu ook worden gekozen voor een lineair of annuïtair dalend bedrag. "Dat kan bovendien voor de eerste en tweede verzekerde apart worden vastgesteld", zegt hoofd marketing René Jansen. "We bieden in het Garantie Plan nu alle mogelijkheden van een losse risicoverzekering." Daarnaast worden de kosten nu gelijk over de hele looptijd verdeeld.
Naast de garantie is er ook een winstdeling, gebaseerd op het U-rendement. "Dat betekent dat er bij een stijging van de rente geen noodzaak is om een ander product te sluiten", aldus Jansen.
Offerte en voorwaarden zijn verder duidelijker gemaakt voor de klant. Het Garantie Plan kan worden aangevraagd via het digitale portaal Digi-e.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.