nieuws

RegioBank zoekt uitbreiding in Friesland

Financiële planning

SNS Reaal-dochter RegioBank zoekt voor vijf plaatsen in Friesland naar mensen die als zelfstandige adviseur deel willen nemen aan de formule. Dat heeft de bank in Leeuwarden bekend gemaakt. De huidige 19 Friese kantoren moeten worden versterkt met vestigingen in Burgum, Harlingen, Lemmer, Sneek of Wolvega.

RegioBank zoekt uitbreiding in Friesland

Door samen te werken met RegioBank krijgen de tussenpersonen een breed pakket aan financiële diensten van de bank. Wel houden ze de vrijheid om te bemiddelen in producten van andere aanbieders. Voor spaar- en betaalproducten geldt echter de exclusiviteit van de RegioBank-producten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.