nieuws

FFP organiseert Financieel Dictee

Financiële planning

Dat de FFP taalfouten gaat meewegen in de toetsing van FFP-examens en PE-programma’s, was een 1-aprilgrap. Toch is de inhoud niet geheel verzonnen. Op donderdag 31 mei organiseert de club van financieel planners namelijk het Financieel Dictee in de Caballero Fabriek in Den Haag.

FFP organiseert Financieel Dictee

De 1-aprilgrap leverde de Vereniging FFP tientallen reacties op van leden en andere financieel adviseurs die de voorgenomen maatregel tamelijk ver vonden gaan. Toch vindt de FFP het belangrijk dat de meer dan 3.500 aangesloten gecertificeerd planners zo effectief, begrijpelijk en foutloos mogelijk communiceren. Tijdens het Financieel Dictee wordt de taalvaardigheid van de deelnemers getoetst aan de hand van tien "complexe en uitdagende zinnen".  Business News Radio (BNR) zal hierbij aanwezig zijn en verslag doen van dit evenement.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.