nieuws

Marcel Zuidam nieuwe man bij Quion

Financiële planning

Marcel Zuidam (41) is de nieuwe baas van het hypotheekbedrijf Quion, onderdeel van de Blauwtrust Groep. Zuidam start in mei in zijn nieuwe functie en vormt dan samen met Pieter van der Wal, verantwoordelijk voor Operatie, de directie van Quion.

Marcel Zuidam nieuwe man bij Quion

Zuidam is nu nog chief-riskofficer bij ABN Amro Hypotheken Groep, eerder was hij  verantwoordelijk was voor financiën, juridische zaken, compliance, projectmanagement en ICT. Zuidam ziet zijn benoeming als "een nieuw perspectief, waarbij niet alleen mijn wens om een nieuwe commerciële uitdaging aan te gaan in vervulling gaat, maar ik ook verantwoordelijkheid kan dragen voor de aansturing en inrichting van Quion".

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.