nieuws

Uitvaartpolis Klaverblad met stijgend verzekerd bedrag

Financiële planning

Klaverblad introduceert per 21 december een nieuwe uitvaartverzekering, waarbij het verzekerd bedrag jaarlijks met 2% stijgt. De premie stijgt elk jaar met hetzelfde percentage; wordt de premiebetaling eerder stopgezet, dan blijft het verzekerde bedrag alsnog jaarlijks toenemen.

Uitvaartpolis Klaverblad met stijgend verzekerd bedrag

De premiebetaling mag doorlopen totdat de verzekerde 81 jaar wordt; de premie kan per maand, kwartaal, halfjaar of jaar betaald worden zonder toeslag voor termijnbetaling. De regeling voor levenloos geboren kinderen wordt ruimer: uitkering volgt nu vanaf 16 weken zwangerschap (was 20). Tot 20 weken wordt 5% van het verzekerde bedrag van een van de ouders uitgekeerd, daarna 25%.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.