nieuws

Lijesen mikt op collectieve rechtszaak beleggingspolissen

Financiële planning

Pieter Lijesen, in het verleden onder meer actief met Nationale Hypotheek Pas, heeft de Vereniging Woekerpolis.nl opgericht. Volgens hem kunnen consumenten met een beleggingspolis via collectieve procedures een veel hogere kostencompensatie loskrijgen bij verzekeraars dan nu mogelijk is.

Lijesen mikt op collectieve rechtszaak beleggingspolissen

Belangstellenden kunnen zich aanmelden op de site www.woekerpolis.nl. “Aan de ene kant heb je twee door verzekeraars betaalde stichtingen die samen met verzekeraars heel hard roepen dat de woekerpolisaffaire is opgelost. Zij worden feitelijk ook nog gesteund door de overheid die eigenlijk liever niet ziet dat de werkelijke schade wordt vergoed, omdat dan de solvabiliteit van verzekeraars verder onder druk komt te staan. Aan de andere kant heb je miljoenen ontevreden gedupeerden die straks hun hypotheek niet kunnen aflossen of met een pensioentekort zitten. De rechtspraak is echter duidelijk; de veroorzaker van de schade moet betalen. En dat is nou precies waar wij voor gaan zorgen”, belooft Lijesen. Hij heeft juridische specialisten ingeschakeld die beloond worden op grond van de resultaten die worden behaald.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.