nieuws

BLG Wonen begint met banksparen

Financiële planning

BLG Wonen heeft haar assortiment uitgebreid met bankspaarproducten. De intermediaire hypotheekdochter van SNS Reaal richt zich hiermee op klanten die willen sparen voor onder meer de verbouwing van de eigen woning, vervroegde aflossing van de hypotheek of een aanvulling op het pensioen.

BLG Wonen begint met banksparen

Uit onderzoek dat BLG onder 2.100 consumenten heeft laten doen, blijkt dat 70% een spaaradvies verwacht van de eigen financieel adviseur. Van de ondervraagden vindt 40% dat zijzelf te weinig sparen. Ook spaart 19% zonder te weten wat de rente is. “Vrijwel al onze klanten willen graag sparen, maar ze weten niet altijd hoe zij geld moeten vrijmaken”, aldus BLG-directeur Rein Wispelweij. “Met bankspaarproducten helpen we onze klanten daarbij.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.