nieuws

Vooruitkijksessie Dela trekt veel bekijks

Financiële planning

Ruim 400 tussenpersonen zijn afgelopen weekend afgekomen op de VooruitkijkSessie van Dela Intermediair in de Efteling. Centraal stonden de ontwikkelingen in de markt en de rol die financieel adviseurs hier volgens de uitvaartverzekeraar in kunnen spelen.

Vooruitkijksessie Dela trekt veel bekijks

Dela kwam tijdens de sessie met concrete voorstellen en praktische handvatten voor directe beloning bij uitvaartadvies. Vanaf 1 januari volgens jaar geldt ook voor deze verzekeringstak het provisieverbod. Hoewel de financiële banden met tussenpersonen verplicht worden doorgesneden, ziet Dela de rol van de adviseur wel steeds belangrijker worden. “Onze producten voorzien in latente behoeften en bieden bemiddelaars juist de kans om hun adviesrol optimaal in te zetten.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.