nieuws

CED wordt claimafhandelaar Neerlandse

Financiële planning

CED gaat toekomstige claims op de eerder deze week geïntroduceerde catastrofeverzekering van Neerlandse afhandelen. CED is daarmee, naast Vereniging Eigen Huis (VEH,) de tweede partner van het nieuwe verzekeringsbedrijf dat zelf nog geen ervaring heeft met de piekbelasting in de schadeafhandeling bij calamiteiten.

CED wordt claimafhandelaar Neerlandse

Via CED Claims Services gaat de afhandeling van de claims plaatsvinden. Het expertisebureau uit Capelle aan den IJssel gaat bij overstromingen ook pro-actief klanten van Neerlandse informeren.
De verzekering die Neerlandse met Lloyds of London als risicodrager heeft ontworpen biedt dekking bij niet of moeilijk verzekerbare rampen als een overstroming, aardbeving of een terroristische aanslag. De circa 700.000 leden van VEH werden als eerste potentiële klanten aangeschreven. De leden ontvangen een premiekorting van 10%.

Reageer op dit artikel