nieuws

Henk Kroeze uit leiding SNS Reaal

Financiële planning

Henk Kroeze treedt terug als voorzitter van de directie van SNS Bank en verlaat daarmee tevens het managementcomité van SNS Reaal. Dat hebben beide partijen “in goed onderling overleg besloten”. Het vertrek gaat officieel 30 april 2012 in.

Henk Kroeze uit leiding SNS Reaal

Zijn taken worden al per 1 januari waargenomen door Ernst-Jan Boers, die bij SNS Bank nu de 'chief financial and risk officer' is. Boers werkt sinds 2007 voor SNS Reaal. Kroeze kwam in 2005 als cfo (chief financial officer) binnen bij SNS Bank en werd er vier jaar later directievoorzitter van.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.