nieuws

Roos van de Poel-Versloot ‘Student van het jaar’

Financiële planning

Roos van de Poel-Versloot, senior auditor bij ASR Nederland, heeft de ‘Student van het jaar Award 2011’ gewonnen, een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt door de Stichting Assurantiebeurs Amsterdam. Zij ontving uit handen van bestuurslid Jan Boogaard een certificaat en een cheque ter waarde van € 5.000.

Roos van de Poel-Versloot ‘Student van het jaar’

De winnares heeft de universitaire (Master of Science) opleiding Enterprise Risk Management gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarbij behaalde zij niet alleen de beste studieresultaten van haar jaargang, maar heeft ze volgens de jury met haar afstudeerscriptie ('Is securitisatie als risicomanagementinstrument effectief?') een waardevolle bijdrage geleverd aan zowel de inhoud van het studieprogramma als aan de accreditatie van de opleiding. Voor haar studie heeft Van de Poel-Versloot onder meer onderzocht of securitisatie, het verpakken en verkopen van hypotheekportefeuilles, voor alle betrokken partijen en voor de economie als geheel een effectief middel is om de (balans)risico’s te managen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.