nieuws

VFFP lanceert consumentensite ‘Vooruitkijken’

Financiële planning

De Vereniging FFP heeft een consumentenwebsite ontwikkeld: www.vooruitkijken.nl . “Doelstelling is om het beroep van financieel planner en het concept van integrale financiële advisering dichterbij te brengen voor het brede publiek. Zodat grotere consumentengroepen een laagdrempelige toegang zullen hebben tot een betaalbaar integraal financieel advies.”

VFFP lanceert consumentensite ‘Vooruitkijken’

Op de website Vooruitkijken.nl is informatie te vinden over financiële zaken die van belang zijn voor zowel particulieren als ondernemers. Er zijn themapagina’s, blogs, publicaties en (via de sociale media) discussies. Ook kunnen mensen een van de 3.500 bij de Vereniging FFP aangesloten financieel planners in hun buurt zoeken; de vereniging viert vandaag in Nijkerk haar vijftienjarig bestaan.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.