nieuws

Route Mobiel biedt eigen autoverzekering

Financiële planning

Route Mobiel biedt voortaan een autoverzekering onder eigen label aan; het gaat om een polis van Proteq (SNS Reaal). “Bij het ontwikkelen zijn we op zoek gegaan naar een onderscheidende propositie”, aldus commercieel directeur Edward Reinderts. De opsomming van kenmerken is niet vernieuwend: simpel online af te sluiten, scherp geprijsd, geen dubbele dekking en dagelijks opzegbaar.

Route Mobiel biedt eigen autoverzekering

Volgens Route Mobiel beperkt de pechhulpdekking in de meeste autoverzekeringen zich vaak tot jonge auto's en worden veel voorkomende pechsituaties als lekke banden, starthulp en verkeerde brandstof uitgesloten. "De autoverzekering van Route Mobiel voorkomt dubbeldekkingen, waardoor de consument voor elke service maar één keer betaalt en één loket heeft.''

In mei van dit jaar introduceerde Route Mobiel al een reisverzekering. Het bedrijf zegt hulpverlening te bieden in 44 landen in Europa. "Klanten worden snel op weg geholpen door de inzet van ruim 1.300 deskundige pechhulpverleners, verspreid over maar liefst 180 uitvalspunten in Nederland."

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.