nieuws

Financiële Makelaar haalt voormalige Afab-kantoren binnen

Financiële planning

De vestiging van Financiële Makelaar in Assen heeft duidelijk baat gehad bij het verdwijnen van serviceprovider Afab. “Mede hierdoor hebben wij in één jaar tijd in de noordelijke provincies tweehonderd nieuwe kantoren als klant kunnen begroeten”, zegt directeur Harrie-Jan van Nunen van de inmiddels tien jaar bestaande serviceprovider.

Financiële Makelaar haalt voormalige Afab-kantoren binnen

"Wij hebben bij onze vestiging in Assen niet alleen vroegere adviseurs van Afab als klant gekregen, maar ook voormalig Afab-personeel in dienst genomen en zelfs de kantoorinrichting van dit bedrijf deels overgenomen. Ook het Afab-kantoor stond te huur, maar dat vonden wij toch niet de goede plek voor ons bedrijf", zegt Van Nunen. In totaal bedient De Financiële Makelaar, dat ook nog een vestiging in 's-Hertogenbosch heeft, nu zeshonderd kantoren. "Wij streven ernaar om dit jaar 2.200 hypotheken te sluiten", zegt Van Nunen. Bij de twee vestigingen werken in totaal zestien mensen.

Reageer op dit artikel