nieuws

Indexfondsen aan bancaire lijfrente Delta Lloyd

Financiële planning

Delta Lloyd Bank heeft aan de bancaire lijfrente de mogelijkheid toegevoegd om te beleggen in indexfondsen. De kosten die de beleggingsinstelling in rekening brengt van het beleggingsfonds (TER) liggen tussen de 0,42% en 0,50%.

Indexfondsen aan bancaire lijfrente Delta Lloyd

"Er is een groeiende belangstelling voor indexbeleggen", zegt Joost Melis, directievoorzitter van Delta Lloyd Bank. "Omdat er geen actief fondsbeheer plaatsvindt, vallen de beheerkosten meestal lager uit. Het spreekt klanten aan om tegen relatief lage kosten en met weinig tijdsinvestering een marktindex te volgen."
Zo ook zijn bankspaarproducten in trek. Het spaartegoed voor de bancaire lijfrente is bij Delta Lloyd Bank in de eerste helft van 2010 met 78% gestegen, afgezet tegen het slot van 2009. Delta Lloyd Bank claimt in dit segment een marktaandeel van bijna 13%.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.