nieuws

Latenstein nieuwe Verbondsvoorzitter

Financiële planning

Het bestuur van het Verbond van Verzekeraars heeft Ronald Latenstein van Voorst (46) voorgedragen als nieuwe voorzitter. Hij is bestuursvoorzitter van SNS Reaal en wordt, als de leden volgende week tijdens de algemene ledenvergadering instemmen, opvolger van Willem van Duin.

Latenstein nieuwe Verbondsvoorzitter

Latenstein maakt sinds vorig jaar deel uit van het bestuur van het Verbond; Van Duin (Eureko/Achmea) was voorman sinds 1 oktober 2008 en blijft na zijn aftreden bestuurslid. Overige leden van het bestuur zijn Marco Keim (Aegon, vicevoorzitter), Freek Wansink (Generali, vicevoorzitter), Jos Baeten (ASR), Martin Duvivier (Uvit), Niek Hoek (Delta Lloyd), Ron van het Hof (Allianz), Erno Kleijnenberg (ONVZ) en Lard Friese (NN). 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.