nieuws

Afab doet Koophuis-formule van de hand

Financiële planning

Afab-dochter Consumer Finance Services Nederland heeft met de Vivenda Media Groep een intentieverklaring getekend over de overname van Koophuis Nederland, een franchiseformule die voorheen onder Xtensive viel.

Afab doet Koophuis-formule van de hand

Koophuis (elf vestigingen) is een formule die zich richt op intermediairbedrijven die ook makelaarsdiensten willen bieden. Vivenda, eigenaar van de online doe-het-zelf-makelaar Zuka, denkt met de koop makelaars beter te kunnen ondersteunen op marketinggebied. "De Koophuis-formule in combinatie met Zuka stelt een makelaar in staat om zelfstandig te blijven en onderscheidend en succesvol te zijn in zijn marktgebied." Vivenda denkt de overname 31 januari te hebben afgerond; een due diligence-onderzoek wordt nog uitgevoerd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.