nieuws

Dossiers Argenta door FlexFront gratis verwerkt

Financiële planning

FlexFront gaat als serviceprovider hypotheekdossiers van Argenta voor het intermediair gratis verwerken. Volgens het bedrijf in Nieuwegein volstaat de dossiervergoeding (van € 400) die Argenta betaalt. “Dit is geen introductieprijs, maar Argenta-dossiers zullen wij standaard zo aanbieden.”

Dossiers Argenta door FlexFront gratis verwerkt

FlexFront heeft al arrangementen met Reaal, Hypotrust, ABN Amro, ING, Westland Utrecht en Bank of Scotland. Van Argenta wordt komend jaar veel verwacht. "Zij hebben een flinke hoeveelheid funding beschikbaar; Argenta is op de weg terug in  Nederland", zo weet FlexFront. Andere partners van de Belgische geldverstrekker zijn DAK, Woontrust, Welke en Financenter.
FlexFront zegt een aanvraag binnen één werkdag digitaal bij de hypotheekadviseur af te leveren en binnen één werkweek finaal akkoord te kunnen geven. Naast het arrangment Special Living met Argenta (gratis dossierverwerking) biedt FlexFront voor € 245 per dossier een meer uitgebreide service. Die omvat naast de administratieve handelingen een adviesmap, kwaliteitschecks en een vijfjaarlijkse onderhoudsservice.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.