nieuws

Henk van Doorn (Afab) voornaamste initiatiefnemer ISN

Financiële planning

Of IntermediairService Nederland (ISN) verder zal komen dan de opstartfase, is nog de vraag. Dat zegt Henk van Doorn, de belangrijkste initiatiefnemer achter ISN. Het hangt sterk af van de getoonde belangstelling vanuit het intermediair en die valt vooralsnog tegen, zo laat hij weten. Tijdens voorlichtingsbijeenkomsten hoopt hij meer duidelijkheid te kunnen verschaffen.

Henk van Doorn (Afab) voornaamste initiatiefnemer ISN

Tussenpersonen kunnen zich daarvoor aanmelden via info@isn-ned.nl.
In augustus kregen zo'n duizend tussenpersonen een e-mail van ISN. Initiatiefnemer Van Doorn wilde zich toen nog niet bekend maken. "De aandacht moet uitgaan naar de inhoud van het concept", zei hij destijds. Van Doorn is sinds 2005 minderheidsaandeelhouder van Afab en maakt nog altijd deel uit van de directieraad.
Het faillissement van Afab-dochter Inbiznis is in zijn ogen onnodig geweest en de initiatiefnemers zien derhalve marktkansen voor ISN. Van Doorn benadrukt dat Afab geen enkele bemoeienis heeft of krijgt met ISN. Hij verwacht dat zeker de helft van de 2.600 oude Inbiznis-kantoren zich aan ISN willen binden.

Reageer op dit artikel