nieuws

Cao-akkoord hypotheekbedrijf ABN Amro

Financiële planning

De vakbonden hebben met ABN Amro Hypotheken Groep (AAHG) een akkoord bereikt over een zogeheten tussen-cao, die loopt tot 1 maart 2011. Daarna moeten de medewerkers onder de ‘gewone’ cao van ABN Amro gaan vallen.

Cao-akkoord hypotheekbedrijf ABN Amro

Begin volgend jaar wordt besloten of de cao wordt verlengd tot 1 januari 2012. Op die datum wil ABN Amro de medewerkers uiterlijk onder de eigen cao wil laten vallen.

Voor de loonsverhoging is aangesloten bij de nieuwe ABN Amro-cao: de medewerkers krijgen per 1 januari 2011 een loonsverhoging van 1%.
Medewerkers die onder de ABP-pensioenregeling vallen (voornamelijk voormalige Bouwfonds-medewerkers) worden met terugwerkende kracht vanaf 1 juli 2010 maandelijks gecompenseerd voor het premieverschil met de regeling van het ABN Amro-pensioenfonds.

Reageer op dit artikel