nieuws

Politie houdt eigenaar assurantiekantoor aan

Financiële planning

Rechercheurs van de Noordelijke Recherche Eenheid hebben met ondersteuning van de politie in Stadskanaal de 34-jarige eigenaar van Sanders Adviesgroep in Musselkanaal aangehouden. Hij wordt, na aangifte door twee klanten, verdacht van oplichting en valsheid in geschrifte.

Politie houdt eigenaar assurantiekantoor aan

In het eerste geval investeerde de verzekeringsman een groot geldbedrag voor een klant uit Leek in (Zwitserland); het geld blijkt echter te zijn verdwenen. In het tweede geval liet de verdachte door een bank in Amsterdam € 32.500 op de rekening van een klant in Musselkanaal storten, zonder dat die daarvoor toestemming had verleend. De politie ontdekte vervolgens dat de 34-jarige assurantietussenpersoon voor de betreffende geldtransactie een valse handtekening onder het contract had gezet.
De verdachte is donderdag aangehouden en zit momenteel nog vast. Sanders Adviesgroep, franchisenemer van HypotheekCompany, is nog gewoon in bedrijf; de twee medewerkers zeggen veel telefoontjes van ongeruste klanten te krijgen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.