nieuws

Speciale bankgarantie voor starters bij Nationale Waarborg

Financiële planning

Nationale Waarborg biedt vanaf vrijdag een ‘Startersbankgarantie’ aan. Die is speciaal bestemd voor mensen die een woning kopen met gebruikmaking van een koopsubsidie of starterslening. Voorwaarde is wel dat de organisatie Koopsubsidie.nl het subsidiedossier begeleidt. De kosten voor de Startersbankgarantie bedragen € 165, volgens Nationale Waarborg “40% lager dan de reguliere aankoopgarantie”.

Speciale bankgarantie voor starters bij Nationale Waarborg

Het product is bedoeld voor de circa 35.000 woningen die in aanmerking komen voor aankoop met een koopsubsidie en consumenten die gebruik maken van een starterslening. De Startersbankgarantie wordt gesteld na ontvangst van de aanvraagformulieren, die zijn ingevuld en ondertekend tijdens het adviesgesprek met de financieel adviseur. Die ontvangt over deze bankgarantie overigens geen bemiddelingsvergoeding.
De kosten voor de bankgarantie zijn ongeacht de hoogte van de garantiesom € 165. Nationale Waarborg, marktleider op het gebied van waarborgsommen, heeft aan deze garantiesom wel een maximum gesteld van € 163.625.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.