nieuws

Rob Timmermans hypotheekadviseur van het jaar

Financiële planning

Rob Timmermans van Impact Makelaardij & Hypotheken (Wijchen) is ‘Erkend hypotheekadviseur van het jaar’ geworden. Naast de eer wint hij daarmee een reischeque van € 2.500. Aan de jaarlijkse verkiezing, georganiseerd door de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH), namen een kleine zevenhonderd hypotheekadviseurs deel.

Timmermans behaalde de beste score bij de digitale toets die alle zevenhonderd deelnemers moesten afleggen. Twintig adviseurs gingen door en moesten een casus uitwerken. De beste tien kregen een mysteryshopper op bezoek. Timmermans kwam als beste uit de bus, vóór Jan Boddeus (Effect Hypotheken, Gorinchem) en Wesley van 't Hof (Rabobank Zwijndrecht). Timmermans is de opvolger van Babette van Berkel, die de titel vorig jaar in de wacht sleepte.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.