nieuws

Nieuwe NHG-grens al klaar bij Hypotheekbond

Financiële planning

De Nationale Hypotheekbond heeft de nieuwe NHG-grens die per 1 juli ingaat geïntegreerd in zijn webapplicatie die dagelijks hypotheken herberekent. Alle aangesloten tussenpersonen ontvangen vandaag een overzicht van wat hun klanten kunnen besparen als ze de hypotheek oversluiten.

"Zo kunnen aangesloten adviseurs contact met hun klant opnemen voordat een concurrent dat doet", zegt Robin Booij, directeur van de Hypotheekbond. "Tevens laten ze zo zien dat ze onderscheidende service bieden en kunnen ze op zeer korte termijn weer hypotheken aanvragen. Vooral dat laatste is erg welkom in deze tijd", aldus Booij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.