nieuws

Zwitserleven beste verzekeraar van het jaar

Financiële planning

Zwitserleven is donderdagavond bij de eerste uitreiking van de Nederlandse Verzekeringsawards gekozen tot Verzekeraar van het jaar. De SNS Reaal-dochter versloeg medegenomineerden Univé en Noordhollandsche van 1816. Delta Lloyd-topman Niek Hoek kreeg een Gouden Schild als Verzekeringsman/vrouw van het jaar.

Zwitserleven beste verzekeraar van het jaar

Internetverzekeraar Ditzo (ASR) sleepte twee prijzen in de wacht: die voor Schadeservice van het jaar en Communicatiecampagne van het jaar. Het Gouden Schild voor het beste levenproduct van het jaar werd gewonnen door Dazure voor de Goed Idee Nabestaandenverzekering; ASR won met het ZZP Combipakket de prijs voor beste schadeproduct van het jaar. De E-Business Award ging naar Independer.
In de persoonlijke categorieën won Paul Möller (Allianz Inkomen) de Verzekeringsaward voor het Talent van het jaar; Hoek versloeg medekandidaten Herman Kappelle (Aegon Adfis) en Mike Leers (CZ) in de strijd om het Gouden Schild voor de Verzekeringspersoon van het jaar.
Andere prijswinnaars zijn Univé (MVO Award), Florius (beste hypotheekbedrijf), EBC Nederland (beste adviesorganisatie) en Achmea (beste werkgever).

Reageer op dit artikel